Skip to main content

Je gehoor verbeteren.

Hooroplossing op maat

Hoortoestellen bestaan in verschillende uitvoeringen: van erg discreet tot onzichtbaar.
De nieuwe generatie hoortoestellen zijn oplaadbaar. Wekelijks de hoortoestelbatterij vervangen is dus verleden tijd.

Rekening houdend met je wensen, je gehoorverlies, je hoorproblemen en je luistersituaties, kiezen we het hoortoestel dat het best bij je past.

“Goed verstaan in alle situaties, daar streeft Hoorcentrum De Deken naar.”

Onafhankelijk

De merkonafhankelijke aanpak is uniek in regio Kortrijk. Terwijl de meeste ketens van hoorcentra met een beperkt aantal hoortoestelmerken samenwerken, kiest Hoorcentrum De Deken bewust voor een onafhankelijke aanpak.
Hierdoor hebben we contact met alle hoortoestelmerken op de Belgische markt en kunnen we heel gericht op zoek gaan naar de hooroplossing die voor jou persoonlijk het best past.

Bij Hoorcentrum De Deken krijg je de nodige tijd en de mogelijkheid om verschillende oplossingen gratis en vrijblijvend te vergelijken.
De proefperiode eindigt pas wanneer je helemaal tevreden bent.

Maak een afspraak

De nieuwste technologie

Dankzij de streaming van de smartphone naar je hoortoestellen, mis je geen enkele telefoonoproep en kan je telefoongesprekken voeren in superieure kwaliteit.

In bepaalde situaties bereik je het optimale resultaat als de hoortoestellen gecombineerd worden met extra microfoons die dankzij een unieke technologie kwalitatief en draadloos naar je hoortoestellen kunnen streamen.

Hoorcentrum De Deken beschikt ook over wekkers, ideaal voor erg diepe slapers of voor mensen met gehoorverlies.

Een uitgebreid gamma alarmerende producten zorgt ervoor dat je onder andere het geluid van de deurbel, de rookmelder of de telefoon niet hoeft te missen.

Garantie & administratie

Alle hoortoestellen genieten steeds van vijf jaar garantie en een levenslange service, want een goede, verdere opvolging is belangrijk.

Kocht je ergens anders je hooroplossing aan en wil je graag voor het onderhoud naar Hoorcentrum De Deken komen? Dat kan.
Neem gerust contact op.

Heb je een dossier bij het VAPH of de VDAB, dan kan je bij Hoorcentrum De Deken terecht voor het uit proberen van verschillende hoorhulpmiddelen.

 

Maak een afspraak

Thuisaanpassing mogelijk

Hoorcentrum De Deken werkt met hoogtechnologische en compacte meetapparatuur.
Hierdoor is een gehoortest of een proefperiode met hoortoestellen bij jou thuis mogelijk.
Neem gerust contact op voor meer info.

Maak een afspraak